Disclaimer

Deze website is een uitgave van Anja en Bas Versteeg-Peters, eigenaren van Buitengoed de Gaard. Ondanks de zorg waarmee deze website is samengesteld kan het altijd voorkomen informatie niet compleet up to date is. We blijven ons mooie vakantieadresje graag voor onze gasten uitbreiden en vernieuwen, daardoor verandert er regelmatig iets. Aan de informatie op deze site kunnen helaas geen rechten worden ontleend.

Deze website is ons intellectuele eigendom en we behouden alle rechten op teksten, foto’s en logo. De informatie van deze site mag niet zomaar worden gekopieerd. Wil je graag informatie van deze website verspreiden, dan vinden we het fijn als je contact met ons opneemt.

De websites waar wij naar verwijzen vallen buiten onze verantwoordelijkheid. Mochten wij een link hebben vermeld naar een website die verwijderd moet worden, dan horen wij dat graag. We hebben ons best gedaan alle foto’s te herleiden naar de makers en die ook te vermelden, zijn we daar toch niet helemaal in geslaagd dan horen we graag van je.

Via het contactformulier op deze site kun je informatie verstrekken zoals je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Met deze gegevens wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid omgegaan.

Door deze website te bezoeken verklaar je je akkoord met deze disclaimer. Maar veel liever hebben we natuurlijk dat je ons mooie plekje live komt bezoeken… we begroeten je graag bij Buitengoed de Gaard!

Bas & Anja Versteeg-Peters

Scroll naar boven