Ben je op zoek naar dat beetje extra?

Arrangementen

Onze arrangementen

Zoek je een bijzonder plekje om iets te vieren in Limburg? Een jubileum, huwelijksnacht of de liefde in het algemeen? Maak je verblijf extra speciaal met een van onze arrangementen. Dat kan ook als je ‘gewoon’ op vakantie gaat. Geniet met kinderen van de gezellige geitjes of boek met z’n tweetjes een culinair weekend op hoog niveau. Bij Buitengoed de Gaard klopt je vakantie tot in de details!


Hieronder een kleine greep uit onze speciale arrangementen die je kunt combineren met een van onze vakantieverblijven. Verwen jezelf en maak de vakantie extra speciaal voor je geliefden!

VOORUIT MET DE GEIT

Boek het ‘Vooruit met de geit’ arrangement, helemaal samengesteld rond onze lieve knuffelgeiten Jetje, Suus en Annie. De nieuwsgierige geitjes zijn heel tam en vinden het heerlijk om vertroeteld en uitgelaten te worden.

HOTTUB HEERLIJKHEID

Baden in weldaad onder de sterrenhemel…
De houtgestookte Dutchtubs bij iedere accommodatie zijn alleen voor jouw gebruik tijdens je verblijf, wanneer je deze bijboekt.

ONTBIJTEN BIJ DE GAARD

Wat maakt je verblijf helemaal af? Een ontbijtje! In samenwerking metLunch-, Coffee- en Tearoom Koffiefans in Heythuysen  hier in Heythuysen bieden wij jullie
een keuze uit heerlijke ontbijtjes met voor elk wat wils.

WORKSHOP SCHILDEREN

Op zoek naar een creatieve activiteit voor een dag of dagdeel, samen met familie of vrienden? Atelier van B geeft schilderworkshops aan volwassenen en kinderen. Je hoeft er niet ver voor weg: Bea Stroucken is onze buurvrouw! Coronaproof, met een beperkt aantal deelnemers (4).

DA VINCI CULINAIR

Maak de ervaring van onze Limburgse gastvrijheid Buiten-gewoon-Goed, met een een bezoek aan het sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht. Topkok Margo Reuten, de eerste en enige vrouwelijke meester in de Nederlandse keuken, creëert met haar partner Petro Kools een gemoedelijke wereld van verrukkelijke gerechten en wijnarrangementen. Een onvergetelijke belevenis!

HUWELIJKS ARRANGEMENT

Gaan jullie binnenkort trouwen of zijn jullie al wat langer getrouwd? Durf de liefde te vieren en voel je de koning en koningin te rijk tijdens jullie wittebroodsdagen of huwelijksjubileum. Wij zorgen voor de finishing touches die je verblijf écht bijzonder maken.

HET LIMBURGSE WITTE GOUD

Gedurende het aspergeseizoen vieren wij het feest van de koningin van de groente!  Zodra de eerste asperges geoogst zijn kan dit feest beginnen!  Vanaf omstreeks begin april tot ongeveer St. Jan, 24 juni, verrassen wij onze gasten met een gratis aspergeverwenpakket. Dit pakket kan naar wens aangevuld worden met een kennismaking met Aspergeboerderij Oppe Haes in Roggel.

BURLENDE EDELHERTEN

Neem een voorsprong op de herfst tijdens de bronst, als de ‘koning van het woud’ als opmaat van de paring zichzelf op spectaculaire wijze laat zien. Beleef een waar schouw- en hoorspel van imponeren, dreigen en vechten van de burlende edelherten in de Weerterbossen.

WORKSHOP KERAMIEK

Op een steenworp afstand van Buitengoed De Gaard ligt het keramiekatelier van Imperfect Pottery. In het atelier in Grathem worden verschillende workshops gegeen.
De workshops zijn geschikt voor iedereen. Al heb je nog nooit met klei gewerkt; eigenaresse Severine helpt je met veel plezier en laat jouw creativiteit naar boven komen.

GEINIGE GEITENDAGEN

Vakantie bij de geitjes!
Wat een bof, met jonge kinderen kun je het hele jaar door een paar daagjes weg! We denken graag met je mee om er echt een feestje van te maken voor de kleintjes (en jezelf).
Anja verwelkomt jou en je jonge gezin graag voor de Geinige Geitendagen. Een korte midweek met allerlei leuke gratis extraatjes!

wAT VINDEN ONZE GASTEN?

“Dat waren weer 4 hemels relaxte dagen op het heerlijke Buitengoed de Gaard. Dankjewel lieve Anja en Bas!
#HeelFijn"
5/5
barry-atsma-geitje-buitengoed-de-gaard
Barry Atsma
'Het ultieme verwenadres! Bij Bas en Anja ga je van verrassing naar verrassing, alles is hier bijzonder en uniek. Een van de meest bijzondere plekjes van ons land!'
5/5
marleen brekelmans bijzonder plekje
Marleen Brekelmans
“Een plek waar werkelijk alles klopt en op ’n spontane manier tot in de puntjes verzorgd is! Ik kom heel graag terug maar dit was al top! Dikste kussen en veel dank."
5/5
huub stapel vakantie
Huub Stapel
Scroll naar boven