Onze locatie

Waar vind je ons prachtige plekje?

Neem eens een kijkje op ons landgoed en in onze accommodaties. Klik hier

Neem vrijblijvend contact op

Wil je boeken, heb je een vraag of een bijzonder verzoek? We horen graag van je!
Wij verhuren onze accommodaties voor weekenden, mid-weken of hele weken, geen losse nachten.
Reserveringen voor 1 nacht alleen in uiterste last minute (1 of 2 dagen van tevoren).

Bezoek ons

Ons adres is Walk 6, 6093 GT Heythuysen

Stuur ons een email

Als jullie vragen hebben, stuur dan vrijblijvend een email naar anja@buitengoeddegaard.nl

Bel ons

Heb je graag persoonlijk contact of wil je even snel informatie, bel ons dan. Wij beantwoorden graag al je vragen. Ons telefoonnummer is 06-57007346

Volg ons

Ook via social media zijn we te bereiken.  Facebook, Instagram & Twitter

Veelgestelde vragen

We hebben hieronder een lijst samengesteld van veel gestelde vragen. Wie weet staat het antwoord dat je zoekt hier al bij.

Vanaf hoe laat ben ik welkom?

Je bent van harte welkom vanaf 16.00 uur. De vertrektijd is vóór 10 uur. Vanaf 10.00 starten namelijk wij onze schoonmaakwerkzaamheden om een optimale hygiëne en service te kunnen waarborgen. Daar nemen we graag de tijd voor!

Kan ik ‘s morgens een ontbijtje krijgen?

Een ontbijtje maakt je verblijf helemaal af. Wij zijn geen B&B, maar in samenwerking met Lunch-, Coffee- en Tearoom Mélange hier in Heythuysen bieden wij jullie een keuze uit heerlijke ontbijtjes met voor elk wat wils.

Moet ik handdoeken meenemen?

Onze vakantieverblijven zijn allemaal voorzien van keurig gedekte bedden, baddoeken, washandjes en handdoeken, tot aan badmatten, theedoeken, keukendoeken, vaatdoekjes en pannenlappen toe. Alleen strandlakens en badslippers voor het zwembad en hottub dien je zelf mee te nemen.

Wat is er in de keuken aanwezig?

Al onze vakantiehuizen zijn zeer compleet ingericht. Nespresso, kruiden, schoonmaakmiddelen en toiletpapier zijn bijvoorbeeld aanwezig.

Kan ik huisdieren meenemen?

Helaas is het niet mogelijk je huisdier mee te nemen naar Buitengoed de Gaard. Geniet in plaats daarvan een paar dagen van onze dieren en help bijvoorbeeld de geitjes naar het veld te brengen ‘s ochtends. Niet alleen voor kinderen vaak een hoogtepunt van het verblijf!

Is er een treinstation in de buurt?

Er zijn treinstations in Roermond en Weert. Je kunt verder reizen met de bus vanaf Roermond en Weert; de bus vanaf Roermond biedt de soepelste verbinding.

Kan ik bij jullie fietsen huren?

Er zijn altijd fietsen voor onze gasten ter beschikking tegen een redelijke prijs op een paar minuten loopafstand van Buitengoed de Gaard, bij Peeters tweewielers, Biketotaal (op maandag gesloten).

Is er een restaurant in de buurt?

Heythuysen heeft een mooi aantal restaurantmogelijkheden: