Ontdek de omgeving van Buitengoed de Gaard

Ontdek het authentieke Leudal


Buitengoed de Gaard ligt aan de rand van het leuke dorp Heythuysen, midden in het groene hart van de gemeente Leudal. Het is genoemd naar het natuurgebied Leudal, waar de Leubeek doorheen meandert. Je wandelt er zo naartoe vanaf Buitengoed de Gaard! In Leudal zijn 16 plaatsjes te ontdekken, mooie oude molens (6 watermolens en 5 windmolens!) en karakteristieke kastelen.

Hier vind je de meest actuele evenementen

buitengoed de gaard vakantiehuis limburg

Ontdek heel Limburg vanuit Heythuysen


Buitengoed de Gaard ligt op een mooie centrale plek in Midden-Limburg. De historische stad Roermond met zijn populaire outlet is dichtbij, maar je zit hiervandaan zo op de snelweg om ook andere regio’s te ontdekken. Een dagje Toverland, fietsen langs de Maasplassen, een bootje huren in een van de grootste watersportgebieden van Nederland of wandelen in Zuid-Limburg? Kijk hieronder voor inspiratie van Liefde voor Limburg!

 

buitengoed de gaard vakantiehuis limburg

SHOPAHOLICS OPGELET!

Shop-until-you-drop bij Designer outlet Roermond!

Op nog geen kwartiertje rijden vind je het Designer Outlet Roermond met designermerken tegen flinke kortingen, de laatste trends en een ruim aanbod aan restaurants. Kinderen kunnen een rondje maken in de carrousel of de winkelstraten verkennen met de speciale Kids Cabs. Alle horecagelegenheden hebben de mogelijkheid om een bekertje melk of hapje op te warmen.

Ontdek de binnenstad van Roermond

Wandel meteen door naar de historische stad Roermond, op slechts 3 minuten lopen van de outlet. Bezoek het museum, bekijk de historische gebouwen, ontdek de watersportmogelijkheden op de Maasplassen of beklim de kathedraal. Je kunt leuk winkelen in Roermond en er zijn verschillende sfeervolle pleinen om een terrasje te pikken!

 

buitengoed de gaard vakantiehuis limburg