Huwelijks arrangement

Binnenkort trouwen of al wat langer getrouwd? Durf de liefde te vieren en voel je ‘honeymoon’ te rijk tijdens jullie wittebroodsdagen of een vakantie om een huwelijksjubileum bijzonder te maken.

buitengoed de gaard vakantiehuis limburgBijzondere bruids- of huwelijksjubilea arrangement “Ik hou van jou” i.s.m. Jan Rot

Wij bieden vele extra’s tijdens dit romantische arrangement*, maar die gaan we natuurlijk niet allemaal verklappen.

romantische vakantie wittebroodswekenhuwelijk vakantie romantisch luxe vakantiehuishuwelijksjubileum vakantiehuis luxe

Nou ja… vooruit, we lichten alvast een klein tipje van de sluier op!

  • Een fles gekoelde sprankelende Champagne.
  • Cd van Jan Rot, graag geziene gast bij de Gaard.
  • Een Limburgse vlaai van Echte Bakker Bongers, drievoudig winnaar ‘beste Limburgse vlaai’.
  • Verschillende toiletartikelen als special luxury treats en de, zoals Elske zegt, buitengewoon heerlijke ‘best genôch’ zeep in de badkamer.
  • Het Vierseizoenenhuisje of een van de zeer luxe Pipowagens, omgetoverd tot romantische (bruids)suite d.m.v. nostalgische, persoonlijke decoraties.
  • Op en top romantiek, met of zonder gebruik van de houtgestookte geurende hot-tub!

huwelijk vakantie luxe pas getrouwd

Laat je verrassen en geniet van de bijzondere dagen van ’t leven. 

 

* hoofdfoto: RUUDC fotografie

 

Interesse?

Voor alle gelegenheden die voor jullie de moeite waard zijn om het ‘Come see the end in me’ gevoel te delen tijdens jullie verblijf bij de Gaard zijn deze extra’s te boeken voor slechts € 75,-

Neem contact met ons op om in overleg alles door te spreken.

Reserveer vandaag nog uw verblijf incl. dit arrangement
reserveer nu!

Onze accommodaties

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

pipowagen vakantie luxe

Mammaloewagen

Superdeluxe pipowagen met slaapkamer en bedstee, bij de trampoline en de wellnesshoek, met weids uitzicht

Vierseizoenenhuisje wordt Le Petit Château

Onze allereerste accommodatie, waar het allemaal mee begon, is aan de beurt voor een heuse make-over.

pipowagen vakantie limburg

Pipowagendeluxe

Luxe pipowagen met twee bedstedes, bij de kinderboerderij en speeltuin, prachtig verscholen tussen de bloeiende planten

Nog meer arrangementen

Workshop schilderen

Op zoek naar een creatieve activiteit voor een dag of dagdeel, samen met familie of vrienden? Atelier van B geeft schilderworkshops aan volwassenen en kinderen. Je hoeft er niet ver voor weg: Bea Stroucken is onze buurvrouw! Coronaproof, met een beperkt aantal deelnemers (4).

 

Vooruit met de geit

Boek het ‘Vooruit met de geit’ arrangement, helemaal samengesteld rond onze lieve knuffelgeiten Jetje, Suus en Annie. De nieuwsgierige geitjes zijn heel tam en vinden het heerlijk om vertroeteld en uitgelaten te worden.

Hottub heerlijkheid

Baden in weldaad onder de sterrenhemel…
De houtgestookte Dutchtubs bij iedere accommodatie zijn alleen voor jouw gebruik tijdens je verblijf, wanneer je deze bijboekt.

 

 

 

Ontbijten bij De Gaard

Wat maakt je verblijf helemaal af? Een ontbijtje! In samenwerking met Lunch-, Coffee- en Tearoom Mélange hier in Heythuysen bieden wij jullie een keuze uit heerlijke ontbijtjes met voor elk wat wils.

Da Vinci Culinair

Maak de ervaring van onze Limburgse gastvrijheid Buiten-gewoon-Goed, met een een bezoek aan het sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht. Topkok Margo Reuten, de eerste en enige vrouwelijke meester in de Nederlandse keuken, creëert met haar partner Petro Kools een gemoedelijke wereld van verrukkelijke gerechten en wijnarrangementen. Een onvergetelijke belevenis!

Huwelijks arrangement

Gaan jullie binnenkort trouwen of zijn jullie al wat langer getrouwd? Durf de liefde te vieren en voel je de koning en koningin te rijk tijdens jullie wittebroodsdagen of huwelijksjubileum. Wij zorgen voor de finishing touches die je verblijf écht bijzonder maken.

Het Limburgse witte goud arrangement

Gedurende het aspergeseizoen vieren wij het feest van de koningin van de groente!  Zodra de eerste asperges geoogst zijn kan dit feest beginnen!  Vanaf omstreeks begin april tot ongeveer St. Jan, 24 juni, verrassen wij onze gasten met een gratis aspergeverwenpakket. Dit pakket kan naar wens aangevuld worden met een kennismaking met Aspergeboerderij Oppe Haes in Roggel.