Culinair arrangement sterrenrestaurant Da Vinci

Maak de ervaring van onze Limburgse gastvrijheid tot een Buiten-gewoon-Goede, onvergetelijke beleving met een bezoek aan het sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht.

buitengoed de gaard vakantiehuis limburgTopkok Margo Reuten, de eerste en enige vrouwelijke meester in de keuken, en haar partner Petro Kools creëren een wereld vol gemoedelijkheid met verrukkelijke gerechten en wijnarrangementen, die bijna niet te overtreffen zijn. Met onze wederzijdse wens om het onze gasten helemaal naar de zin te maken geven wij Margo en Petro een hand en nodigen jullie uit om ook bij hen volop te genieten.

 

Wij reserveren graag een tafel voor je bij Margo en Petro en verwelkomen onze Da Vinci gasten met gratis verwennerijen:

  • ontvangst met overheerlijke Limburgse vlaai van Echte Bakker Bongers uit Heythuysen, tweevoudig winnaar ‘beste Limburgse vlaai’
  • een mooie fles wijn, aanbevolen door wijnkenner bij uitstek: Petro
  • Da Vinci afterdinner mints, bereid van de allerbeste pepermunt

Genieten maar!

Meer informatie op: www.restaurantdavinci.nl

 

Reserveer vandaag nog uw verblijf incl. dit arrangement
reserveer nu!

Onze accommodaties

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

pipowagen vakantie luxe

Mammaloewagen

Superdeluxe pipowagen met slaapkamer en bedstee, bij de trampoline en de wellnesshoek, met weids uitzicht

Vierseizoenenhuisje wordt Le Petit Château

Onze allereerste accommodatie, waar het allemaal mee begon, is aan de beurt voor een heuse make-over.

pipowagen vakantie limburg

Pipowagendeluxe

Luxe pipowagen met twee bedstedes, bij de kinderboerderij en speeltuin, prachtig verscholen tussen de bloeiende planten

Nog meer arrangementen

Workshop schilderen

Op zoek naar een creatieve activiteit voor een dag of dagdeel, samen met familie of vrienden? Atelier van B geeft schilderworkshops aan volwassenen en kinderen. Je hoeft er niet ver voor weg: Bea Stroucken is onze buurvrouw! Coronaproof, met een beperkt aantal deelnemers (4).

 

Vooruit met de geit

Boek het ‘Vooruit met de geit’ arrangement, helemaal samengesteld rond onze lieve knuffelgeiten Jetje, Suus en Annie. De nieuwsgierige geitjes zijn heel tam en vinden het heerlijk om vertroeteld en uitgelaten te worden.

Hottub heerlijkheid

Baden in weldaad onder de sterrenhemel…
De houtgestookte Dutchtubs bij iedere accommodatie zijn alleen voor jouw gebruik tijdens je verblijf, wanneer je deze bijboekt.

 

 

 

Ontbijten bij De Gaard

Wat maakt je verblijf helemaal af? Een ontbijtje! In samenwerking met Lunch-, Coffee- en Tearoom Mélange hier in Heythuysen bieden wij jullie een keuze uit heerlijke ontbijtjes met voor elk wat wils.

Da Vinci Culinair

Maak de ervaring van onze Limburgse gastvrijheid Buiten-gewoon-Goed, met een een bezoek aan het sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht. Topkok Margo Reuten, de eerste en enige vrouwelijke meester in de Nederlandse keuken, creëert met haar partner Petro Kools een gemoedelijke wereld van verrukkelijke gerechten en wijnarrangementen. Een onvergetelijke belevenis!

Huwelijks arrangement

Gaan jullie binnenkort trouwen of zijn jullie al wat langer getrouwd? Durf de liefde te vieren en voel je de koning en koningin te rijk tijdens jullie wittebroodsdagen of huwelijksjubileum. Wij zorgen voor de finishing touches die je verblijf écht bijzonder maken.

Het Limburgse witte goud arrangement

Gedurende het aspergeseizoen vieren wij het feest van de koningin van de groente!  Zodra de eerste asperges geoogst zijn kan dit feest beginnen!  Vanaf omstreeks begin april tot ongeveer St. Jan, 24 juni, verrassen wij onze gasten met een gratis aspergeverwenpakket. Dit pakket kan naar wens aangevuld worden met een kennismaking met Aspergeboerderij Oppe Haes in Roggel.