Ontdek onze mogelijkheden

BEN JE OP ZOEK NAAR DAT BEETJE EXTRA…?

Zoek je een bijzonder plekje om iets te vieren in Limburg? Een jubileum, huwelijksnacht of de liefde in het algemeen? Maak je verblijf extra speciaal met een van onze arrangementen. Dat kan ook als je ‘gewoon’ op vakantie gaat. Geniet met kinderen van de gezellige geitjes of boek met z’n tweetjes een culinair weekend op hoog niveau. Bij Buitengoed de Gaard klopt je vakantie tot in de details!

 

buitengoed de gaard vakantiehuis limburg

ONZE SPECIALE ARRANGEMENTEN

Hieronder een kleine greep uit onze speciale arrangementen die je kunt combineren met een van onze vakantieverblijven. Een romantisch weekend weg vol extraatjes, een gezinsvakantie rondom onze knuffelgeitjes of een culinaire uitspatting… Verwen jezelf en maak de vakantie extra speciaal voor je geliefden!

 

Meer arrangementen vind je op:

 www.mammaloewagen.nl 

 www.pipowagendeluxe.nl

 www.vierseizoenenhuisje.nl

Da Vinci Culinair

Maak de ervaring van onze Limburgse gastvrijheid Buiten-gewoon-Goed, met een een bezoek aan het sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht. Topkok Margo Reuten, de eerste en enige vrouwelijke meester in de Nederlandse keuken, creëert met haar partner Petro Kools een gemoedelijke wereld van verrukkelijke gerechten en wijnarrangementen. Een onvergetelijke belevenis!

Ontbijten bij De Gaard

Wat maakt je verblijf helemaal af? Een ontbijtje! In samenwerking met Lunch-, Coffee- en Tearoom Mélange hier in Heythuysen bieden wij jullie een keuze uit heerlijke ontbijtjes met voor elk wat wils.

Vooruit met de geit

Boek het ‘Vooruit met de geit’ arrangement, helemaal samengesteld rond onze lieve knuffelgeiten Jetje, Suus en Annie. De nieuwsgierige geitjes zijn heel tam en vinden het heerlijk om vertroeteld en uitgelaten te worden.

Hottub heerlijkheid

Baden in weldaad onder de sterrenhemel…
De houtgestookte Dutchtubs bij iedere accommodatie zijn alleen voor jouw gebruik tijdens je verblijf, wanneer je deze bijboekt.

 

 

 

Workshop schilderen

Op zoek naar een creatieve activiteit voor een dag of dagdeel, samen met familie of vrienden? Atelier van B geeft schilderworkshops aan volwassenen en kinderen. Je hoeft er niet ver voor weg: Bea Stroucken is onze buurvrouw! Coronaproof, met een beperkt aantal deelnemers (4).

 

Het Limburgse witte goud arrangement

Gedurende het aspergeseizoen vieren wij het feest van de koningin van de groente!  Zodra de eerste asperges geoogst zijn kan dit feest beginnen!  Vanaf omstreeks begin april tot ongeveer St. Jan, 24 juni, verrassen wij onze gasten met een gratis aspergeverwenpakket. Dit pakket kan naar wens aangevuld worden met een kennismaking met Aspergeboerderij Oppe Haes in Roggel.

 

Huwelijks arrangement

Gaan jullie binnenkort trouwen of zijn jullie al wat langer getrouwd? Durf de liefde te vieren en voel je de koning en koningin te rijk tijdens jullie wittebroodsdagen of huwelijksjubileum. Wij zorgen voor de finishing touches die je verblijf écht bijzonder maken.

Reserveer vandaag nog je verblijf
Reserveer nu!