Weide Wereld Wellness bij Buitengoed de Gaard

Wanneer Wellness een sprookje wordt…

De Weide Wereld Wellness, die alleen toegankelijk is voor gasten van Buitengoed de Gaard, brengt extra wellness faciliteiten zodat je in alle rust optimaal kunt ontspannen, geheel in privacy.

buitengoed de gaard vakantiehuis limburgDe unieke Pipowagen sauna is door een professioneel saunabedrijf ontwikkelt en gebouwd met gebruik van hoogwaardige materialen die een optimale isolatie en goede saunatemperatuur garanderen.

Geniet van de heerlijke warmte van onze ruime Finse sauna tijdens meerdere sauna- en relaxgangen. Op het terras voor de sauna staan een design dompelbad, ligbedden en Dutchtub, een houtgestookte hot-tub. De relaxruimte met TV/DVD , bevindt zich in de Weide Wereld Wagen.

hot tub luxe vakantiehuis nederlandprive sauna luxe vakantiehuis nederland

Vanuit de sauna en het terras kijk je uit over het weiland met grazende paarden, de velden met blauwe bessen en de bossen van het Leudal.

hout gestookte hottub wellness vakantie luxe sauna vakantiehuis wellness vakantie nederland

 

Voel de ruimte en vrijheid, een weldaad voor lichaam en geest!

Interesse?

U kunt deze weldaad al voor € 75,- boeken, voor twee personen  (3 uur )

Starttarief sauna, dompelbad en relaxruimte € 37,50 p.p. voor de eerste 2 personen (extra personen € 20,- p.p.). Verlenging € 10,- per uur.


Toeslag houtgestookte hot- tub

  • Zelf opstoken € 40,- (ongeveer 3-4 uur stoken)
  • Voor jullie klaar gestookt € 75,-

Inclusief handdoeken, hamamdoeken en badjassen

Graag zelf badslippers meenemen.

wellness vakantie nederland
Reserveer vandaag nog uw verblijf incl. dit arrangement
reserveer nu!

Onze accommodaties

pipowagen vakantie luxe

Mammaloewagen

Superdeluxe pipowagen met slaapkamer en bedstee, bij de trampoline en de wellnesshoek, met weids uitzicht

vierseizoenenhuisje limburg

Vierseizoenenhuisje

Een historische muziekkiosk, voorzien van alle luxe, met romantisch gewelfd plafond, torenkamertje en bad op pootjes

pipowagen vakantie limburg

Pipowagendeluxe

Luxe pipowagen met twee bedstedes, bij de kinderboerderij en speeltuin, prachtig verscholen tussen de bloeiende planten

Nog meer arrangementen

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Het Limburgse witte goud arrangement

Gedurende het aspergeseizoen vieren wij het feest van de koningin van de groente!  Zodra de eerste asperges geoogst zijn kan dit feest beginnen!  Vanaf omstreeks begin april tot ongeveer St. Jan, 24 juni, verrassen wij onze gasten met een gratis aspergeverwenpakket. Dit pakket kan naar wens aangevuld worden met een kennismaking met Aspergeboerderij Oppe Haes in Roggel.

 

Huwelijks arrangement

Gaan jullie binnenkort trouwen of zijn jullie al wat langer getrouwd? Durf de liefde te vieren en voel je de koning en koningin te rijk tijdens jullie wittebroodsdagen of huwelijksjubileum. Wij zorgen voor de finishing touches die je verblijf écht bijzonder maken.

Da Vinci Culinair

Maak de ervaring van onze Limburgse gastvrijheid Buiten-gewoon-Goed, met een een bezoek aan het sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht. Topkok Margo Reuten, de eerste en enige vrouwelijke meester in de Nederlandse keuken, creëert met haar partner Petro Kools een gemoedelijke wereld van verrukkelijke gerechten en wijnarrangementen. Een onvergetelijke belevenis!

Vooruit met de geit

Boek het ‘Vooruit met de geit’ arrangement, helemaal samengesteld rond onze lieve knuffelgeiten Jetje, Bertha en Erica. De nieuwsgierige geitjes zijn heel tam en vinden het heerlijk om vertroeteld en uitgelaten te worden.